Перший веснний салат

Перший веснний салат – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Найбільш прості і свіжі овочі перетворюються в дуже смачне соковите і ароматне блюдо.

Покроковий рецепт

Всі овочі миємо, очищаємо від плодоніжок.







Нарізаємо всі овочі довільно. Я ріжу їх крупно, у такому разі кожен компонент має свій індивідуальний смак, при цьому він просочений соком інших овочів. Огірки нарізаємо кружечками. До них додаємо скибочки помідорів, зверху викладаємо крупно нарізану цибулю. Болгарський перець очищаємо від насіння і перегородок (вони гірчать) і нарізаємо його дрібною соломкою, додаємо дрібно нашатковану молодий часник. Кріп і зелену цибулю подрібнюємо і додаємо в самому кінці. Салат практично готовий. Залишилося його заправити.



Для смаку та пікантності такий вітамінний салат найкраще заправити ароматним олією з яскравим смаком і запахом насіння. Солимо і поливаємо олією. Перед подачею перемішуємо яскраву суміш овочів. Салат готовий!
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!