Підлива, з фаршу – мабуть, найпоширеніше блюдо, яке можна приготувати до будь-якого гарніру.
Інгредієнти
Фарш з індички – 500 гр | |
Морква – 1 шт. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Кабачок – 1 шт. | |
Гречана крупа – 200 гр | |
Сіль – за смаком | |
Перець – за смаком | |
Спеції – за смаком |
Приготування не займе багато часу, рецепти досить прості, а найголовніше, це блюдо нікого не залишить байдужим!
Фарш може бути будь-яким: яловичий, свинячий, курячий ,з індички.
Сьогодні ми будемо готувати з фаршу індички. Отже, нам знадобляться:
Покроковий рецепт
Нарізаємо всі інгредієнти : морква натираємо на тертці, – так , вона швидше приготується. Цибулю ріжемо кубиками або соломкою, кабачки – кубиками.
Визначаємо фарш в сковороду, попередньо наливши масло і закриваємо кришкою. Тушкуємо буквально 5-7 хвилин, так як індичка – дуже ніжне м’ясо, і готувати його довго – не можна, інакше можна зіпсувати страву.
Потім додаємо до фаршу – кабачки, і тушкуємо ще близько 5-7 хвилин.
Далі визначаємо залишилися овочі: моркву і цибулю, додаючи сіль та інші спеції за смаком, в нашому випадку це чорний,мелений перець. Ретельно все перемішуємо , додаємо трохи води, близько 100 мл, накриваємо кришку, і тушкуємо блюдо 10 хвилин.
Коли страва приготується, можна подавати його з будь-яким гарніром. Ми приготували гречку. Перед подачею блюда на стіл, його можна прикрасити зеленню.