Яскраві, ароматні й соковиті…
Інгредієнти
Хліб тостерний – 6 шт | |
томати – 4 шт | |
часник – 3 зуб. | |
кінза – за смаком | |
базилік – за смаком | |
кріп – за смаком | |
сл. масло – 20 гр | |
п. масло – 20 мл | |
яблуко зелене – 1 шт | |
естрагон – за смаком |
Не завжди смачна страва має готується дуже довго і містити ексклюзивні інгредієнти. Часто з самих звичайних продуктів можна швидко приготувати гарячий та яскраве блюдо, витративши всього лише 5 хвилин свого часу. Саме такими є мої бутербродики. Така закуска може бути і повсякденними бутербродами на обід, і святковим блюдом. Азербайджан славиться своїми томатами, тому страв з них величезна кількість. Рецепт бутербродів приобретн мною саме в Азербайджані. Спробувавши одного разу, готую їх дуже часто. Тим більше вони припали до смаку моєї сім’ї.
Покроковий рецепт
Отже, на початку підготуємо інгредієнти. До вибору томатів для даного рецепту потрібно підійти з усією відповідальністю. Вони повинні бути пружними, соковитими і солодкими. Моєму всі інгредієнти під проточною водою, даємо стекти.
Нарізка для даних бутербродів не відрізняється оригінальністю, тому що всі состовляющие будуть змішуватися. Помідори ріжемо кубиком. Зелень і часник подрібнюємо.
Важливим етапом є приготування грінок. Тостер для цього не підійде. На сковороду наливаємо чайну ложку соняшникової олії і кладемо шматочок вершкового, на цій суміші обсмажуємо хліб до золотистого стану. Смак поджаренности і сл. олії надають бутербродів особливу вишуканість.
Далі перемішуємо все ингедиены, додаємо сіль і спеції і викладаємо масу на ще гарячі, підсмажені грінки. Подаємо бутерброди на загальному блюді з яблуком нарізаним тонкими часточками,сбрызгнутыми лимонним соком.
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!