Яскраві, ароматні й соковиті…

Інгредієнти
| Хліб тостерний – 6 шт | |
| томати – 4 шт | |
| часник – 3 зуб. | |
| кінза – за смаком | |
| базилік – за смаком | |
| кріп – за смаком | |
| сл. масло – 20 гр | |
| п. масло – 20 мл | |
| яблуко зелене – 1 шт | |
| естрагон – за смаком |
Не завжди смачна страва має готується дуже довго і містити ексклюзивні інгредієнти. Часто з самих звичайних продуктів можна швидко приготувати гарячий та яскраве блюдо, витративши всього лише 5 хвилин свого часу. Саме такими є мої бутербродики. Така закуска може бути і повсякденними бутербродами на обід, і святковим блюдом. Азербайджан славиться своїми томатами, тому страв з них величезна кількість. Рецепт бутербродів приобретн мною саме в Азербайджані. Спробувавши одного разу, готую їх дуже часто. Тим більше вони припали до смаку моєї сім’ї.
Покроковий рецепт


Отже, на початку підготуємо інгредієнти. До вибору томатів для даного рецепту потрібно підійти з усією відповідальністю. Вони повинні бути пружними, соковитими і солодкими. Моєму всі інгредієнти під проточною водою, даємо стекти.

Нарізка для даних бутербродів не відрізняється оригінальністю, тому що всі состовляющие будуть змішуватися. Помідори ріжемо кубиком. Зелень і часник подрібнюємо.


Важливим етапом є приготування грінок. Тостер для цього не підійде. На сковороду наливаємо чайну ложку соняшникової олії і кладемо шматочок вершкового, на цій суміші обсмажуємо хліб до золотистого стану. Смак поджаренности і сл. олії надають бутербродів особливу вишуканість.



Далі перемішуємо все ингедиены, додаємо сіль і спеції і викладаємо масу на ще гарячі, підсмажені грінки. Подаємо бутерброди на загальному блюді з яблуком нарізаним тонкими часточками,сбрызгнутыми лимонним соком.
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!
