Пікантні швидкі бутерброди азербайджанською

Пікантні швидкі бутерброди азербайджанською – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Яскраві, ароматні й соковиті…

Інгредієнти

Хліб тостерний – 6 шт
томати – 4 шт
часник – 3 зуб.
кінза – за смаком
базилік – за смаком
кріп – за смаком
сл. масло – 20 гр
п. масло – 20 мл
яблуко зелене – 1 шт
естрагон – за смаком

Як приготувати Пікантні швидкі бутерброди азербайджанською

Не завжди смачна страва має готується дуже довго і містити ексклюзивні інгредієнти. Часто з самих звичайних продуктів можна швидко приготувати гарячий та яскраве блюдо, витративши всього лише 5 хвилин свого часу. Саме такими є мої бутербродики. Така закуска може бути і повсякденними бутербродами на обід, і святковим блюдом. Азербайджан славиться своїми томатами, тому страв з них величезна кількість. Рецепт бутербродів приобретн мною саме в Азербайджані. Спробувавши одного разу, готую їх дуже часто. Тим більше вони припали до смаку моєї сім’ї.

Покроковий рецепт


Отже, на початку підготуємо інгредієнти. До вибору томатів для даного рецепту потрібно підійти з усією відповідальністю. Вони повинні бути пружними, соковитими і солодкими. Моєму всі інгредієнти під проточною водою, даємо стекти.

Нарізка для даних бутербродів не відрізняється оригінальністю, тому що всі состовляющие будуть змішуватися. Помідори ріжемо кубиком. Зелень і часник подрібнюємо.


Важливим етапом є приготування грінок. Тостер для цього не підійде. На сковороду наливаємо чайну ложку соняшникової олії і кладемо шматочок вершкового, на цій суміші обсмажуємо хліб до золотистого стану. Смак поджаренности і сл. олії надають бутербродів особливу вишуканість.



Далі перемішуємо все ингедиены, додаємо сіль і спеції і викладаємо масу на ще гарячі, підсмажені грінки. Подаємо бутерброди на загальному блюді з яблуком нарізаним тонкими часточками,сбрызгнутыми лимонним соком.
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!