Пікантні швидкі бутерброди азербайджанською

Пікантні швидкі бутерброди азербайджанською – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Отже, на початку підготуємо інгредієнти. До вибору томатів для даного рецепту потрібно підійти з усією відповідальністю. Вони повинні бути пружними, соковитими і солодкими. Моєму всі інгредієнти під проточною водою, даємо стекти.

Нарізка для даних бутербродів не відрізняється оригінальністю, тому що всі состовляющие будуть змішуватися. Помідори ріжемо кубиком. Зелень і часник подрібнюємо.


Важливим етапом є приготування грінок. Тостер для цього не підійде. На сковороду наливаємо чайну ложку соняшникової олії і кладемо шматочок вершкового, на цій суміші обсмажуємо хліб до золотистого стану. Смак поджаренности і сл. олії надають бутербродів особливу вишуканість.



Далі перемішуємо все ингедиены, додаємо сіль і спеції і викладаємо масу на ще гарячі, підсмажені грінки. Подаємо бутерброди на загальному блюді з яблуком нарізаним тонкими часточками,сбрызгнутыми лимонним соком.
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!