Пиріг Мускатна Осінь

Пиріг Мускатна Осінь – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.



1. Обсмажуємо з усіх боків фарш, додавши нарізану кубиками цибулю. Дрібка солі, дрібка червоного перцю, дрібка мускатного горіха. М’ясний фарш з мускатним горіхом видає неповторний аромат вишуканої витонченості.



2. Поки наш фарш охолоджується, готуємо тісто. Тісто холодець, виходить після випічки трохи хрустке. В 1,5 склянки кефіру додаємо соду на кінчику маленької ложки і розмішуємо, чекаємо хвилину. Розбиваємо 2 яйця. 1 склянка борошна перемішуючи, додаємо в кефір із содою. Тісто має вийде рідке!



3. У формочку з рослинним маслом заливаємо частиною тісто, рівномірно викладаємо охолоджений фарш, зверху заливаємо рештою тісто.


4. Випікаємо при середній температурі 30 хвилин.
Пиріг готовий.

Запрошуємо домочадців на смачну страву. Приємного апетиту!