Основні інгредієнти: фарш індички, приправа з сіллю, цибулю, моркву, борошно, яйця.
Інгредієнти
Борошно – 1 склянка | |
Яйця – 2 шт. | |
Майонез – 1 ст. л. | |
Фарш індички – 200-300 р. | |
Цибуля репчаый – 1 головка | |
Морква – 1 шт. | |
Приправи з сіллю – за смаком |
У цьому рецепті тісто готується простим способом, просто змішуємо борошно з яйцем і невеликою кількістю води і запікати пиріг потрібно в деко з водою. Але ви можете використовувати інше тісто, головне щоб воно було тонко раскатано. Якщо купити або приготувати листкове тісто, то і спосіб приготування буде виглядати трохи інакше. Але все одно пиріг буде виглядати на столі незвично. Якщо рулет не запікати, а повністю занурити у воду, то вийде не пиріг, а ліниві пельмені.
Покроковий рецепт
Замішуємо тісто: борошно просіваємо в глибоку миску розбиваємо 1 яйце, додаємо трохи (приблизно 1/5 склянки) води. Змішуємо спочатку ложкою в мисці, потім викладаємо на стіл, замішуємо добре руками. Загортаємо в целофановий пакет, залишаємо хвилин на 10-15.
Змішуємо фарш з тертим цибулею і морквою, приправою. Перемішуємо.
Розкочуємо тонко тісто, фарш розподіляємо по поверхні, закручуємо рулетом.
Кладемо в згорнутому вигляді в деко, змащуємо яйцем, змішаним з майонезом, додаємо води до половини листа, відправляємо в розігріту духовку приблизно на годину.
Готовий пиріг розрізаємо порційно на шматочки, подаємо. Приємного апетиту!