1. Підготуємо всі необхідні продукти
2. Приготуємо пісочне тісто. Для цього перетираємо вершкове розм’якшене масло з цукром.
3. Додаємо яйце, сіль і добре збиваємо до однорідного стану.
4. Борошно просіяти через сито, додати розпушувач і замісити ніжне тісто.
Тісто прибрати в холодильник на 25 хвилин.
5. Поки тісто в холодильнику, займемося приготуванням начинки. Для цього добре збиваємо яйце з цукром.
6. Потім додаємо сир і сметану і перемішуємо до однорідного стану.
7. Круглу форму застелити пергаментом і викласти пісочне тісто по формі так, щоб були бортики.
8. Зверху виливаємо сирну суміш і можна прикрасити смородиною, малиною або вишнями з варення.
9. Ставимо сирний пиріг в попередньо розігріту до 180-200 градусів духовку на 45 хвилин. По закінченні дати пирогу охолонути і подавати до столу. Приємного чаювання!