Дуже смачний і корисний пиріг. Припаде до смаку і дорослим, і діткам.
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищого сорту – 7 столових ложок | |
Гарбуз свіжа – приблизно 700 гр. | |
Цукор – 3/4 склянки | |
Яйця – 2 шт. | |
Сода – 1/2 чайної ложки | |
Оцет – 1 чайна ложка | |
Сметана – 1 стакан | |
Масло вершкове – 100 гр. | |
Ванілін – 1 пакетик | |
Яблука свіжі – 4 шт. | |
Сіль – 1/3 чайної ложки |
Пиріг не складний у приготуванні. Інгредієнти швидше за все знайдуться на будь-якій кухні.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування гарбузового пирога.
Яйця збити з цукром, ваніліном і сіллю.
Додати соду гашену оцтом, перемішати.
Додати сметану і перемішати.
Гарбуз очистити, порізати і подрібнити у блендері, додати в тісто і перемішати.
Яблука дрібно порізати.
У тісто додати борошно і вершкове масло, все добре перемішати.
Форму для випікання змастити вершковим маслом.
Викласти половину тіста у форму.
Потім викласти яблука.
Зверху покрити рештою тестом і поставити в розігріту до 200 градусів духовку приблизно на 45 хвилин.
Пиріг готовий. Подавати краще за все з чаєм, але можна і з будь-яким іншим напоєм за смаком. Приємного апетиту!