Пиріг з гарбуза

Пиріг з гарбуза – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже смачний і корисний пиріг. Припаде до смаку і дорослим, і діткам.

Інгредієнти

Борошно пшеничне вищого сорту – 7 столових ложок
Гарбуз свіжа – приблизно 700 гр.
Цукор – 3/4 склянки
Яйця – 2 шт.
Сода – 1/2 чайної ложки
Оцет – 1 чайна ложка
Сметана – 1 стакан
Масло вершкове – 100 гр.
Ванілін – 1 пакетик
Яблука свіжі – 4 шт.
Сіль – 1/3 чайної ложки

Як приготувати Пиріг з гарбуза

Пиріг не складний у приготуванні. Інгредієнти швидше за все знайдуться на будь-якій кухні.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування гарбузового пирога.


Яйця збити з цукром, ваніліном і сіллю.

Додати соду гашену оцтом, перемішати.


Додати сметану і перемішати.



Гарбуз очистити, порізати і подрібнити у блендері, додати в тісто і перемішати.

Яблука дрібно порізати.


У тісто додати борошно і вершкове масло, все добре перемішати.

Форму для випікання змастити вершковим маслом.

Викласти половину тіста у форму.

Потім викласти яблука.

Зверху покрити рештою тестом і поставити в розігріту до 200 градусів духовку приблизно на 45 хвилин.





Пиріг готовий. Подавати краще за все з чаєм, але можна і з будь-яким іншим напоєм за смаком. Приємного апетиту!