Дуже смачний і корисний пиріг. Припаде до смаку і дорослим, і діткам.

Інгредієнти
| Борошно пшеничне вищого сорту – 7 столових ложок | |
| Гарбуз свіжа – приблизно 700 гр. | |
| Цукор – 3/4 склянки | |
| Яйця – 2 шт. | |
| Сода – 1/2 чайної ложки | |
| Оцет – 1 чайна ложка | |
| Сметана – 1 стакан | |
| Масло вершкове – 100 гр. | |
| Ванілін – 1 пакетик | |
| Яблука свіжі – 4 шт. | |
| Сіль – 1/3 чайної ложки |
Пиріг не складний у приготуванні. Інгредієнти швидше за все знайдуться на будь-якій кухні.
Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування гарбузового пирога.


Яйця збити з цукром, ваніліном і сіллю.

Додати соду гашену оцтом, перемішати.


Додати сметану і перемішати.



Гарбуз очистити, порізати і подрібнити у блендері, додати в тісто і перемішати.

Яблука дрібно порізати.


У тісто додати борошно і вершкове масло, все добре перемішати.

Форму для випікання змастити вершковим маслом.

Викласти половину тіста у форму.

Потім викласти яблука.

Зверху покрити рештою тестом і поставити в розігріту до 200 градусів духовку приблизно на 45 хвилин.





Пиріг готовий. Подавати краще за все з чаєм, але можна і з будь-яким іншим напоєм за смаком. Приємного апетиту!
