Пиріг з картопляно-грибний начинкою і курячою грудкою

Пиріг з картопляно-грибний начинкою і курячою грудкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Борошно, розпушувач для тіста, трохи солі, цукор (тобто всі сипучі продукти) перемішати бажано до однорідної маси.

Робимо в сипучої маси в серединці поглиблення і додаємо куряче яйце. Також додамо охолоджений кефір. Ретельно перемішуємо.

Далі замішуємо тісто. При необхідності допускається додати рідину.

Курку нарізаємо невеликими шматочками. Потім обсмажуємо трохи на розігрітій сковорідці з олією, додаємо сіль і перець.

Бекон можна нарізати як хочеться, також обсмажуємо трохи. Тут же обсмажити порізану цибулю і гриби, трохи посолити.

Далі картоплю нарізаємо невеликими кубиками, також підсмажуємо на олії і трохи солимо.

Тісто ділимо на дві частини. Одна частина трохи більше. Великий шматочок тіста розкочуємо до 25 см (це буде основа пирога). Вистилаємо його у форму, розподіляємо.

Все вище приготовлену начинку змішуємо, викладаємо у форму.

Другу частину тіста розкачуємо і накриваємо наш пиріг. Краї прищипываем, загортаємо.

Верх пирога змащуємо жовтком з розведеним молоком. Посипаємо кунжутом. Робимо надрізи на поверхні. Перед приготуванням розігріваємо духовку до 180 С і випікаємо пиріг. Приблизний час готування 25-30 хвилин.