Борошно, розпушувач для тіста, трохи солі, цукор (тобто всі сипучі продукти) перемішати бажано до однорідної маси.
Робимо в сипучої маси в серединці поглиблення і додаємо куряче яйце. Також додамо охолоджений кефір. Ретельно перемішуємо.
Далі замішуємо тісто. При необхідності допускається додати рідину.
Курку нарізаємо невеликими шматочками. Потім обсмажуємо трохи на розігрітій сковорідці з олією, додаємо сіль і перець.
Бекон можна нарізати як хочеться, також обсмажуємо трохи. Тут же обсмажити порізану цибулю і гриби, трохи посолити.
Далі картоплю нарізаємо невеликими кубиками, також підсмажуємо на олії і трохи солимо.
Тісто ділимо на дві частини. Одна частина трохи більше. Великий шматочок тіста розкочуємо до 25 см (це буде основа пирога). Вистилаємо його у форму, розподіляємо.
Все вище приготовлену начинку змішуємо, викладаємо у форму.
Другу частину тіста розкачуємо і накриваємо наш пиріг. Краї прищипываем, загортаємо.
Верх пирога змащуємо жовтком з розведеним молоком. Посипаємо кунжутом. Робимо надрізи на поверхні. Перед приготуванням розігріваємо духовку до 180 С і випікаємо пиріг. Приблизний час готування 25-30 хвилин.