Пиріг з лаваша з яблуками

Пиріг з лаваша з яблуками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готуємо яблука для начинки. Миємо, видаляємо серцевину і нарізаємо кубиками. Хтось очищує від шкірки, я вважаю, що це ні до чого.

Додаємо в миску з яблуками мед, корицю і 1 ст. ложку лимонного соку. Все ретельно перемішуємо.

лаваш ріжемо на 4 рівних частини. На край кожного шматочки нарізаного лаваша викладаємо нашу начинку.

Звертаємо кожен лаваш в рулетик.


У глибокій мисці змішуємо яйця, цукор і сметану.

На деко викладаємо лист пергаментного паперу, укладаємо наші рулетики з лаваша і заливаємо зверху сумішшю з яєць і сметани.

Ставимо в розігріту духовку на 20-30 хв і випікаємо при температурі 180 гр. Готовий пиріг нарізаємо на порції. При подачі можна посипати цукровою пудрою.