Домашній яблучний пиріг – смачне частування для всієї родини! Ніхто не зможе відмовитися!
Інгредієнти
Яблука – 4 шт. | |
Яйця курячі – 3 шт. | |
Борошно – 1 ст. | |
Цукор – 1/2 ст. | |
Ароматизатор “Ваніль” – 2 краплі | |
Розпушувач – 1 ч. л. | |
Кориця – для прикраси |
Ніхто не відмовиться від шматочка теплого яблучного пирога з чашечной чаю. До того ж готувати його в мультиварці ще й дуже просто. Знайомий з дитинства аромат випічки з корицею. Головне не з’їсти все відразу!
Покроковий рецепт
Збиваємо яйця з цукром, дрібкою солі і ароматизатором до пишної піни на максимальній швидкості протягом 5 хвилин. Можна взяти ванільний цукор, замість ароматизатора.
Яблука чистимо і нарізаємо невеликими слайсами. Бажано брати яблука різних сортів.
До яєчної маси додаємо борошно з розпушувачем і акуратно розмішуємо.
Додаємо яблука і перемішуємо.
Тісто викладаємо у чашу мультиварки і включаємо режим «Випічка» 45 хвилин.
Готовність пирога перевіряємо зубочисткою. Якщо вона суха, то вимикаємо мультиварку і даємо трохи охолонути. Саме час заварити чай!
Викладаємо пиріг на тарілку, посипаємо пудрою і корицею. Приємного апетиту!