Домашній яблучний пиріг – смачне частування для всієї родини! Ніхто не зможе відмовитися!

Інгредієнти
| Яблука – 4 шт. | |
| Яйця курячі – 3 шт. | |
| Борошно – 1 ст. | |
| Цукор – 1/2 ст. | |
| Ароматизатор “Ваніль” – 2 краплі | |
| Розпушувач – 1 ч. л. | |
| Кориця – для прикраси |
Ніхто не відмовиться від шматочка теплого яблучного пирога з чашечной чаю. До того ж готувати його в мультиварці ще й дуже просто. Знайомий з дитинства аромат випічки з корицею. Головне не з’їсти все відразу!
Покроковий рецепт




Збиваємо яйця з цукром, дрібкою солі і ароматизатором до пишної піни на максимальній швидкості протягом 5 хвилин. Можна взяти ванільний цукор, замість ароматизатора.



Яблука чистимо і нарізаємо невеликими слайсами. Бажано брати яблука різних сортів.

До яєчної маси додаємо борошно з розпушувачем і акуратно розмішуємо.


Додаємо яблука і перемішуємо.


Тісто викладаємо у чашу мультиварки і включаємо режим «Випічка» 45 хвилин.

Готовність пирога перевіряємо зубочисткою. Якщо вона суха, то вимикаємо мультиварку і даємо трохи охолонути. Саме час заварити чай!


Викладаємо пиріг на тарілку, посипаємо пудрою і корицею. Приємного апетиту!
