Пиріг з яблуками і корицею в мультиварці

Пиріг з яблуками і корицею в мультиварці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.




Збиваємо яйця з цукром, дрібкою солі і ароматизатором до пишної піни на максимальній швидкості протягом 5 хвилин. Можна взяти ванільний цукор, замість ароматизатора.



Яблука чистимо і нарізаємо невеликими слайсами. Бажано брати яблука різних сортів.

До яєчної маси додаємо борошно з розпушувачем і акуратно розмішуємо.


Додаємо яблука і перемішуємо.


Тісто викладаємо у чашу мультиварки і включаємо режим «Випічка» 45 хвилин.

Готовність пирога перевіряємо зубочисткою. Якщо вона суха, то вимикаємо мультиварку і даємо трохи охолонути. Саме час заварити чай!


Викладаємо пиріг на тарілку, посипаємо пудрою і корицею. Приємного апетиту!