Збиваємо яйця з цукром, дрібкою солі і ароматизатором до пишної піни на максимальній швидкості протягом 5 хвилин. Можна взяти ванільний цукор, замість ароматизатора.
Яблука чистимо і нарізаємо невеликими слайсами. Бажано брати яблука різних сортів.
До яєчної маси додаємо борошно з розпушувачем і акуратно розмішуємо.
Додаємо яблука і перемішуємо.
Тісто викладаємо у чашу мультиварки і включаємо режим «Випічка» 45 хвилин.
Готовність пирога перевіряємо зубочисткою. Якщо вона суха, то вимикаємо мультиварку і даємо трохи охолонути. Саме час заварити чай!
Викладаємо пиріг на тарілку, посипаємо пудрою і корицею. Приємного апетиту!