У миску забиваємо курячі яйця. Підсипаємо до них весь цукровий пісок. Озброюємося міксером і інгредієнти в мисці збиваємо. Повинна вийти пишна маса.
У кефір додаємо соду, перешиваємо. Кефір переливає в солодку яєчну масу. На цьому кулінарному етапі вливаємо до інгредієнтів рослинне масло, підсипаємо дрібку солі, ванілін. Перемішуємо.
Далі просіюємо в миску борошно пшеничне.
Акуратно перемішуємо до отримання густого тесту (як сметана).
Тісто ділимо на 2 частини. В одну підсипаємо какако-порошок. Перемішуємо.
Включаємо духовку. Виставляємо температуру на 180 градусів. Починаємо формування пирога. У центр форми викладаємо 2 ст. ложки шоколадного тіста. Зверху викладаємо таку ж кількість простого. Так чергуємо все тісто.
Коли обидві частини тесту будуть витрачені, робимо дерев’яною шпажкою «павутинку».
Пиріг Зебра випікаємо 45 хвилин.
Готовий пиріг охолодити, витягаємо з форми, нарізаємо порціями і подаємо з улюбленими напоями!