Яловиче передсердя містить в собі вітаміни і мінерали, необхідні організму.
Інгредієнти
Яловиче передсердя – 1 кг | |
Борошно – 1,5 кг. | |
Дріжджі – 2 ч. л. | |
Сіль – 3 ч. л. | |
Рис – 1,5 склянки | |
Цибуля – 4-5 шт. |
Пиріжки смажить або пече кожна господиня, а от вміст пиріжка залежить від її фантазії та переваг її сім’ї.
Покроковий рецепт
Спочатку потрібно поставити тісто, тому борошно потрібно просіяти.
У ємність налити 2 склянки теплої води, додати 2 чайні ложки дріжджів, 3 чайної ложки солі і все перемішати. Додати борошно і продовжувати додавати до утворення середньої щільності, але щоб тісто не було туге. Поставити тісто в тепле місце, накривши рушником для того, щоб піднялося.
Яловиче передсердя відварити і перемолоти.
Цибулю перемолоти і додати до передсердя.
Відварити 1,5 склянки рису. Перемелене передсердя і рис перемішати, посолити.
Коли тісто підніметься, його потрібно поділити на рівні частини і скачати з них колобки.
Колобок розкачати, покласти в середину начинку і защипнути краю пиріжка як на фото.
У сковороду налити побільше олії і смажити пиріжки до золотистої скоринки з двох сторін і боків. На сковороду пиріжки класти швом вниз.