Пиріжки на дріжджовому тесті з передсердям і рисом

Пиріжки на дріжджовому тесті з передсердям і рисом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пиріжки смажить або пече кожна господиня, а от вміст пиріжка залежить від її фантазії та переваг її сім’ї.

Покроковий рецепт

Спочатку потрібно поставити тісто, тому борошно потрібно просіяти.

У ємність налити 2 склянки теплої води, додати 2 чайні ложки дріжджів, 3 чайної ложки солі і все перемішати. Додати борошно і продовжувати додавати до утворення середньої щільності, але щоб тісто не було туге. Поставити тісто в тепле місце, накривши рушником для того, щоб піднялося.


Яловиче передсердя відварити і перемолоти.

Цибулю перемолоти і додати до передсердя.

Відварити 1,5 склянки рису. Перемелене передсердя і рис перемішати, посолити.

Коли тісто підніметься, його потрібно поділити на рівні частини і скачати з них колобки.

Колобок розкачати, покласти в середину начинку і защипнути краю пиріжка як на фото.


У сковороду налити побільше олії і смажити пиріжки до золотистої скоринки з двох сторін і боків. На сковороду пиріжки класти швом вниз.