Пиріжки з капустою

Пиріжки з капустою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Про домашньому затишку, приємних добрих вечори в колі родини, можуть нагадувати багато страви, але жодне з них не змусить вас повернутися в дитинство і знову відчути себе маленьким, шкідливим дитиною, який потайки краде ще не остигле ласощі з бабусиної дека. Звичайно ж мова йде про пиріжках з ароматного дріжджового тіста, яке дивовижним чином з маленького щільного клубочка виростає в пишну повітряну масу. Працювати з ним вміє не кожен і тому не в кожного воно виходить.

Секрет смачного дріжджового тіста досить простий: потрібно всього лише полюбити його, полюбити з ним працювати, вкладати в нього всю доброту душі і ділиться з ним теплом своїх рук.

Начинка для пиріжків може бути будь-яка, з однієї порції тіста цілком можливо приготувати кілька видів і задовольнити смакові пристрасті всіх членів сім’ї. У даному рецепті буде використовуватися найбільш популярна версія начинки – капуста. Підніматися тісто буде холодним способом, тобто в холодильнику.

так, для приготування пиріжків з капустою нам знадобиться: 130 мл молока, 80 мл. води, 200г. вершкового масла, 450 г борошна, 1 ст. ложка рослинного масла, 2 яйця (одне з них для обмазки пиріжків), 2 ч. л. сухих дріжджів, трохи більше половини чайної ложки солі і 2 ч. ложки цукру.

Покроковий рецепт