Суп з гарбузом, грибами і макаронами – ароматне перше блюдо для повсякденного меню.

Інгредієнти
| Гарбуз – 100 г | |
| Картопля – 3 шт. | |
| Цибуля – 1 шт. | |
| Гриби – 100 г | |
| Сіль – за смаком | |
| Перець чорний – за смаком | |
| Масло рослинне – опціонально | |
| Макарони – 50 г | |
| Зелень – невеликий пучок |
Гарбузовий суп з овочами і грибами – ще один простий варіант смачного супчика до обіду або вечері. Воно допоможе урізноманітнити звичне меню і приготувати щось нове поживне і смачне. Суп виходить досить ситним, хоч в ньому і немає м’яса. Але, це не проблема, адже гриби, за бажанням, можна замінити фаршем або фрикадельками. Експериментуйте і ви обов’язково знайдете свій ідеальний варіант гарбузового супу!
Покроковий рецепт

Нарізати кубиками очищену картоплю. Залити промиту картоплю водою і відправити варитися до м’якості.

Подрібнити цибулю. Натерти гарбузову м’якоть на дрібній тертці. Додати інгредієнти до картоплі.

Нарубати слайсами гриби.

Обсмажити компонент на олії до рум’яності. Всипати обжарку в суп.

Як тільки картопля стане м’яким, додати макарони. Проварити суп до готовності всіх інгредієнтів.

Присмачити рубаною зеленню і зняти суп з вогню. Дати страві настоятися близько п’яти хвилин під кришкою.

Розлити суп по тарілках і можна подавати! Приємного апетиту!
