Пісний гарбузовий суп з грибами і макаронами

Пісний гарбузовий суп з грибами і макаронами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Суп з гарбузом, грибами і макаронами – ароматне перше блюдо для повсякденного меню.

Інгредієнти

Гарбуз – 100 г
Картопля – 3 шт.
Цибуля – 1 шт.
Гриби – 100 г
Сіль – за смаком
Перець чорний – за смаком
Масло рослинне – опціонально
Макарони – 50 г
Зелень – невеликий пучок

Як приготувати Пісний гарбузовий суп з грибами і макаронами

Гарбузовий суп з овочами і грибами – ще один простий варіант смачного супчика до обіду або вечері. Воно допоможе урізноманітнити звичне меню і приготувати щось нове поживне і смачне. Суп виходить досить ситним, хоч в ньому і немає м’яса. Але, це не проблема, адже гриби, за бажанням, можна замінити фаршем або фрикадельками. Експериментуйте і ви обов’язково знайдете свій ідеальний варіант гарбузового супу!

Покроковий рецепт

Нарізати кубиками очищену картоплю. Залити промиту картоплю водою і відправити варитися до м’якості.

Подрібнити цибулю. Натерти гарбузову м’якоть на дрібній тертці. Додати інгредієнти до картоплі.

Нарубати слайсами гриби.

Обсмажити компонент на олії до рум’яності. Всипати обжарку в суп.

Як тільки картопля стане м’яким, додати макарони. Проварити суп до готовності всіх інгредієнтів.

Присмачити рубаною зеленню і зняти суп з вогню. Дати страві настоятися близько п’яти хвилин під кришкою.

Розлити суп по тарілках і можна подавати! Приємного апетиту!