Суп з гарбузом, грибами і макаронами – ароматне перше блюдо для повсякденного меню.
Інгредієнти
Гарбуз – 100 г | |
Картопля – 3 шт. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Гриби – 100 г | |
Сіль – за смаком | |
Перець чорний – за смаком | |
Масло рослинне – опціонально | |
Макарони – 50 г | |
Зелень – невеликий пучок |
Гарбузовий суп з овочами і грибами – ще один простий варіант смачного супчика до обіду або вечері. Воно допоможе урізноманітнити звичне меню і приготувати щось нове поживне і смачне. Суп виходить досить ситним, хоч в ньому і немає м’яса. Але, це не проблема, адже гриби, за бажанням, можна замінити фаршем або фрикадельками. Експериментуйте і ви обов’язково знайдете свій ідеальний варіант гарбузового супу!
Покроковий рецепт
Нарізати кубиками очищену картоплю. Залити промиту картоплю водою і відправити варитися до м’якості.
Подрібнити цибулю. Натерти гарбузову м’якоть на дрібній тертці. Додати інгредієнти до картоплі.
Нарубати слайсами гриби.
Обсмажити компонент на олії до рум’яності. Всипати обжарку в суп.
Як тільки картопля стане м’яким, додати макарони. Проварити суп до готовності всіх інгредієнтів.
Присмачити рубаною зеленню і зняти суп з вогню. Дати страві настоятися близько п’яти хвилин під кришкою.
Розлити суп по тарілках і можна подавати! Приємного апетиту!