Якщо ви дотримуєтеся пісних днів, то урізноманітніть своє меню, смачним і простим у приготуванні салат на основі білоголової капусти. Цей інгредієнт салатного страви доповнено крабовими паличками.
Інгредієнти
Капуста – 150 гр. білокачанна | |
Морква – 1 шт. | |
Крабові палички – 100 гр. | |
Кукурудза – 100 гр. консервована | |
Олія оливкова – за смаком | |
Сіль – за смаком | |
Зелень свіжа – за смаком |
Для рецепту ми використовували білокачанну капусту. Перед реалізацією рецепту з качана слід видалити верхні листочки. Крім капусти і крабових паличок для салату потрібно морква свіжа, консервована кукурудза. Подробиці приготування пісного капустяного салату з крабовими паличками в нашому кулінарному описі.
Покроковий рецепт
Деякі інгредієнти для салату слід подрібнити. Почнемо, мабуть, з білокачанної капусти. Перекладаємо її на обробну дошку і тонко шаткуємо. Можна скористатися спеціальною теркою.
Наступний компонент салатного страви – моркву – натремо. Тертку беремо з великими отворами.
З крабових паличок видаляємо пакувальну плівку. Нарізаємо крабові палички у формі кубиків (можна і просто кільцями подрібнити).
Перш ніж додати до інгредієнтів кукурудзу, слід зцідити з неї наявну в банку рідина. Після процедури відправляємо зерна кукурудзи в миску до інших компонентів пісного салату.
Дрібно рубаємо зелень, викладаємо нарізку в миску.
Інгредієнти не забуваємо підсолити за смаком, заправити оливковою (підійде і рослинна) маслом. Перемішуємо.
Наш смачний салат для поста готовий! Всім приємного та корисного перекусу!