Пісний капустяний салат з крабовими паличками і кукурудзою

Пісний капустяний салат з крабовими паличками і кукурудзою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Якщо ви дотримуєтеся пісних днів, то урізноманітніть своє меню, смачним і простим у приготуванні салат на основі білоголової капусти. Цей інгредієнт салатного страви доповнено крабовими паличками.

Інгредієнти

Капуста – 150 гр. білокачанна
Морква – 1 шт.
Крабові палички – 100 гр.
Кукурудза – 100 гр. консервована
Олія оливкова – за смаком
Сіль – за смаком
Зелень свіжа – за смаком

Як приготувати Пісний капустяний салат з крабовими паличками і кукурудзою

Для рецепту ми використовували білокачанну капусту. Перед реалізацією рецепту з качана слід видалити верхні листочки. Крім капусти і крабових паличок для салату потрібно морква свіжа, консервована кукурудза. Подробиці приготування пісного капустяного салату з крабовими паличками в нашому кулінарному описі.

Покроковий рецепт

Деякі інгредієнти для салату слід подрібнити. Почнемо, мабуть, з білокачанної капусти. Перекладаємо її на обробну дошку і тонко шаткуємо. Можна скористатися спеціальною теркою.

Наступний компонент салатного страви – моркву – натремо. Тертку беремо з великими отворами.

З крабових паличок видаляємо пакувальну плівку. Нарізаємо крабові палички у формі кубиків (можна і просто кільцями подрібнити).

Перш ніж додати до інгредієнтів кукурудзу, слід зцідити з неї наявну в банку рідина. Після процедури відправляємо зерна кукурудзи в миску до інших компонентів пісного салату.

Дрібно рубаємо зелень, викладаємо нарізку в миску.

Інгредієнти не забуваємо підсолити за смаком, заправити оливковою (підійде і рослинна) маслом. Перемішуємо.

Наш смачний салат для поста готовий! Всім приємного та корисного перекусу!