Деякі інгредієнти для салату слід подрібнити. Почнемо, мабуть, з білокачанної капусти. Перекладаємо її на обробну дошку і тонко шаткуємо. Можна скористатися спеціальною теркою.
Наступний компонент салатного страви – моркву – натремо. Тертку беремо з великими отворами.
З крабових паличок видаляємо пакувальну плівку. Нарізаємо крабові палички у формі кубиків (можна і просто кільцями подрібнити).
Перш ніж додати до інгредієнтів кукурудзу, слід зцідити з неї наявну в банку рідина. Після процедури відправляємо зерна кукурудзи в миску до інших компонентів пісного салату.
Дрібно рубаємо зелень, викладаємо нарізку в миску.
Інгредієнти не забуваємо підсолити за смаком, заправити оливковою (підійде і рослинна) маслом. Перемішуємо.
Наш смачний салат для поста готовий! Всім приємного та корисного перекусу!