100 грам кіноа; червона цибулина – кілька колечок; 20 грам моркви; огірок; черрі; зелень; спеції.
Інгредієнти
кіноа – 100 грам | |
червона цибулина – кілька колечок | |
морква – 20 грам | |
огірок – 1 штука | |
помідори черрі – 50 грам | |
зелень – спаржа, м’ята, оливки…за смаком | |
спеції (сіль, прянощі) – за смаком |
Мода на подачу салатів в склянці стрімко зростає. У тому випадку, якщо у вас очікується звана вечеря, візьміть на озброєння представлену закуску.
Покроковий рецепт
100 грам ; – кілька колечок; 20 грам моркви; огірок; черрі; зелень; спеції.
1. Кіноа відваріть до готовності і приправте спеціями.Вона не повинна бути прісною.
2. Огірок наріжте кубиками. Цибулю очистіть і наріжте кільцями. Помідори черрі промийте, обсушіть і розріжте навпіл.
3. Моркву очистіть. Моркву нашаткуйте.
4. У склянку викладіть огірок, кіноа, потім помідори черрі. Далі кілька кілець цибулі, знову кіноа, терту моркву. Зверху викладіть спаржу і листочки м’яти.
5. Прикрасьте салат на свій розсуд.