Іноді так хочеться салату Олів’є, але якщо піст – не можна. Пропоную найпростіший спрощений варіант «Олів’є» з овочів і зеленого горошку.
Інгредієнти
картопля – 150 г | |
варена морква – 100 г | |
солоні огірки – 150 г | |
консервований зелений горошок – 1 банка | |
кріп – 1 банку | |
масло рослинне – 2 ст. ложки або по смаку | |
сіль – за смаком |
Цей рецепт підійде для тих хто не любить м’ясні продукти і/або стежить за фігурою. Все той же улюблений, прекрасний салат «Олів’є» в спрощеному варіанті. Отже, з основного вам знадобиться всього три овоча і консервований зелений горошок.
Покроковий рецепт
Картоплю і моркву, не очищаючи від шкірки, добре промити і відварити до готовності. Потім остудити, почистити від шкірки і порізати кубиками.
Солоні огірочки нарізати кубиками, того ж розміру, що і овочі.
Змішати овочі та горошок у великій мисці, додати консервований зелений горошок. Салат посолити за смаком, заправити олією і перемішати.
За бажанням можна додати рубаної зелені. Я додала пахучого кропу.
Викласти Овочевий салат на тарілку і подавати “Олів’є” до столу. Приємного апетиту!