Пісний салат з кукурудзи, бобів, і гірчичного соусу. Просте блюдо мексиканської кухні.
Інгредієнти
Біла квасоля – 1 банка Краще взяти консервовану квасолю. Її не потрібно варити, і час готування буде набагато менше. | |
Консервована кукурудза – 1 банку Бажано вибрати солодкий сорт. | |
Болгарський перець – 2 штуки Салат буде набагато більш естетично, якщо вибирати перець різних кольорів. | |
Зелень – 1 столова ложка Можна взяти свіжу, суху або заморожену спецію. | |
Мед – 1 чайна ложка | |
Гірчиця – 1 столова ложка | |
Перець, сіль – за смаком |
Салат дуже ситний і підійде для тих, хто дотримується посту. Блюдо готуватися швидко, з простих інгредієнтів. Можна подавати разом з мексиканськими чіпсами начос.
Покроковий рецепт
Відкрити кукурудзу і боби. Можна вибрати бобові в сирому варанте, але тоді їх необхідно варити до готовності, близько 3 годин.
Злити зайву рідину і висипати у велику ємність, перемішавши овочі.
Болгарський перець вимити, і видалити серцевину. Порізати на невеликі кубики і додати в бобові.
Зелень помити, і насипати в суміш.
Салат посолити, поперчити і добре перемішати.
У невеликій ємності розвести мед і гірчицю. Додати трохи чистої води, і розмішати суміш до консистенції рідкої сметани.
Заправити салат гірчичним соусом перед самою подачею на стіл.