Моєму гарбуз і розрізаємо її на дві рівні і красиві частини. Вирізаємо серцевину.
Моркву і цибулю ріжемо на дрібні шматочки кубиками.
Часник очищаємо і теж ріжемо на дрібні частини.
Потім беремо гарбуз, очищаємо його від шкірки і нарізаємо великими кубиками. Яблуко розрізаємо на дві частини і вирізаємо серцевину.
Додаємо сіль, чорний меленої перець, італійську приправу і гострий чилі в подрібненому вигляді.
Всі складові перекладаємо в каструлю і перемішуємо. Заливаємо водою і ставимо на середній вогонь.
Поки овочі готуються, зробимо сухарики. Беремо білий хліб і нарізаємо його кубиками.
Обсмажуємо отримані шматочки до скоринки на оливковій олії. Сухарики готові до вживання.
Препаровані овочі подрібнюємо за допомогою блендера. Суп-пюре з гарбуза готовий!