Пісний суп-пюре з гарбуза

Пісний суп-пюре з гарбуза – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Моєму гарбуз і розрізаємо її на дві рівні і красиві частини. Вирізаємо серцевину.

Моркву і цибулю ріжемо на дрібні шматочки кубиками.


Часник очищаємо і теж ріжемо на дрібні частини.

Потім беремо гарбуз, очищаємо його від шкірки і нарізаємо великими кубиками. Яблуко розрізаємо на дві частини і вирізаємо серцевину.

Додаємо сіль, чорний меленої перець, італійську приправу і гострий чилі в подрібненому вигляді.

Всі складові перекладаємо в каструлю і перемішуємо. Заливаємо водою і ставимо на середній вогонь.

Поки овочі готуються, зробимо сухарики. Беремо білий хліб і нарізаємо його кубиками.

Обсмажуємо отримані шматочки до скоринки на оливковій олії. Сухарики готові до вживання.

Препаровані овочі подрібнюємо за допомогою блендера. Суп-пюре з гарбуза готовий!