Готується дуже просто, а виходить дуже круто!

Інгредієнти
| Пшеничне борошно – 200 гр. | |
| Картопляний крохмаль – 60 гр. | |
| Цукрова пудра – 80 гр. | |
| Вершкове масло – 100 гр. | |
| Курячі яйця – 1 шт. | |
| Сода – 0,25 ч. л. | |
| Сіль – щіпка | |
| Какао-порошок – 1 ст. л. |
Пісочне печиво має незвичайний вигляд, і приємний смак. Відмінно підійде як на кожен день, так і для святкового столу. Готувати його неважко, та недовго.
Покроковий рецепт

У сухий ємність змішати борошно, крохмаль, сіль і соду.


У великій ємності змішати масло і цукрову пудру до освітлення.


Слідом потрібно вбити туди яйце.


Поступово в рідку суміш просіяти суху суміш, замісити тісто. Воно може злегка кришитися.

Сформувати з тіста кулю, загорнути його в харчову плівку і прибрати в холодильник на 30 хвилин.

Через 30 хвилин дістати тісто з холодильника, зробити з нього невеликі кульки (розміром приблизно з волоський горіх). Викласти кульки на деко, попередньо застелений пергаментним папером. Бажано розкласти кульки на максимально можливій відстані один від одного, при випіканні вони збільшаться в розмірі.


Поставити в духовку розігріватися при 180 градусах. В цей час в неглибоку миску насипати какао-порошок, вмочити в нього шийку пляшки і зробити в кульці «ніжку гриба». Поставити «грибочки» запікатися на 25 хвилин.
Після закінчення часу вийняти гриби з духовки, остудити. Приємного апетиту!
