Піца дріжджова зі свинячим баликом і яблуком

Піца дріжджова зі свинячим баликом і яблуком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Піца зі свинячим баликом і яблуком

Інгредієнти

Борошно – 150 гр.
Вода – 90 мл
Рослинна олія (краще оливкова) – 20 мл
Сухі дріжджі – ½ пакетика
Свинячий балик – 100 гр.
Яблуко – ½ шт.
Соус томатний з часником – 50 мл
Сир твердий – 100 гр.

Як приготувати Піца дріжджова зі свинячим баликом і яблуком

Піци багато не буває. Вона завжди до речі до будь-якої події – простий зустрічі друзями, походу на пікнік, молодіжної та не дуже молодіжній вечірці, посиденьок до футболу, так і звичайному проведення вихідного дня. Я пропоную ще один варіант цього прекрасного італійського шедевра – з баликом і яблуком

Покроковий рецепт

1. Замісити тісто на піцу. Поки готуєте інші інгредієнти, накрийте тісто рушником і дайте йому трохи підійти. Розкачати тісто і викласти на змащене олією деко. Поставити в духовку при 180 градусах на 10-15 хвилин.

2. Дістати тісто з духовки і змастити томатним соусом.

3. Балик нарізати на тонкі пластини. Яблуко помити, очистити від шкірки і насіння. Нарізати тонкими скибочками. Натерти сир на крупній тертці.


4. Розкласти спочатку пластини балика по колу, потім скибочки яблука. Зверху посипати піцу сиром. Ще раз поставити в духовку на 15-20 хвилин, поки сир не розплавиться.

5. Приємного апетиту!