Піца зі свинячим баликом і яблуком
Інгредієнти
Борошно – 150 гр. | |
Вода – 90 мл | |
Рослинна олія (краще оливкова) – 20 мл | |
Сухі дріжджі – ½ пакетика | |
Свинячий балик – 100 гр. | |
Яблуко – ½ шт. | |
Соус томатний з часником – 50 мл | |
Сир твердий – 100 гр. |
Піци багато не буває. Вона завжди до речі до будь-якої події – простий зустрічі друзями, походу на пікнік, молодіжної та не дуже молодіжній вечірці, посиденьок до футболу, так і звичайному проведення вихідного дня. Я пропоную ще один варіант цього прекрасного італійського шедевра – з баликом і яблуком
Покроковий рецепт
1. Замісити тісто на піцу. Поки готуєте інші інгредієнти, накрийте тісто рушником і дайте йому трохи підійти. Розкачати тісто і викласти на змащене олією деко. Поставити в духовку при 180 градусах на 10-15 хвилин.
2. Дістати тісто з духовки і змастити томатним соусом.
3. Балик нарізати на тонкі пластини. Яблуко помити, очистити від шкірки і насіння. Нарізати тонкими скибочками. Натерти сир на крупній тертці.
4. Розкласти спочатку пластини балика по колу, потім скибочки яблука. Зверху посипати піцу сиром. Ще раз поставити в духовку на 15-20 хвилин, поки сир не розплавиться.
5. Приємного апетиту!