Піца дріжджова зі свинячим баликом і яблуком

Піца дріжджова зі свинячим баликом і яблуком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Замісити тісто на піцу. Поки готуєте інші інгредієнти, накрийте тісто рушником і дайте йому трохи підійти. Розкачати тісто і викласти на змащене олією деко. Поставити в духовку при 180 градусах на 10-15 хвилин.

2. Дістати тісто з духовки і змастити томатним соусом.

3. Балик нарізати на тонкі пластини. Яблуко помити, очистити від шкірки і насіння. Нарізати тонкими скибочками. Натерти сир на крупній тертці.


4. Розкласти спочатку пластини балика по колу, потім скибочки яблука. Зверху посипати піцу сиром. Ще раз поставити в духовку на 15-20 хвилин, поки сир не розплавиться.

5. Приємного апетиту!