Піца Хвилинка на сковороді з перцем і кукурудзою

Піца Хвилинка на сковороді з перцем і кукурудзою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачна, соковита, з товстим коржиком )
10 хвилин на підготовку і 7 хвилин смажимо, ще хвилинку ріжемо і викладаємо на тарілку, прикрашаємо зеленню і смакуємо!

Інгредієнти

Борошно – 10 ст. ложок без гірки
Сливки / сметана – 3 ст. ложки Якщо густі, розбавити молоком або водою
Цибуля – 1 середня
Зелень – 0,5 пучка у мене рубана морожена
Перець – 2 середні перчины у мене морожені
Яйця – 2 шт.
Кукурудза – 0,25 банки
Сир – 150 грам
Морква – 30 грам в мене домашня корейська не гостра
Майонез – для піци у мене домашнього приготування
Кетчуп – для піци замінила на томатний сік з м’якоттю
М’ясо – 100 грам м’ясо індички, вже варене

Як приготувати Піца “Хвилинка” на сковороді з перцем і кукурудзою