Змішуємо яйця і просіяне борошно, солимо (за бажанням, ми досолює за необхідності готову страву) і перемішуємо.
До нашої суміші додаємо вершки (у мене виявилися надто густим і я розбавила з домашнім молоком), розмішуємо і отримуємо тісто трохи густіше, ніж на оладки.
Виливаємо на розпечену суху сковороду (маслом не промазуємо, в тесті досить жиру), ставимо на середній вогонь. Поливаємо наш корж домашнім майонезом і томатним соком з м’якоттю.
Ріжемо цибулю півкільцями і викладаємо на тісто.
Ріжемо тонкою соломкою солодкий перець і ділимо на 2 частини, першу частину викладаємо на корж зверху лука, другу порцію залишаємо на наступний шар.
Нарізаємо дрібно м’ясо, поливаємо майонезом і томатним соком і робимо ще один шар в сковороді.
Зверху корейську моркву, другу частину перцю і зелень.
Смажимо 5 хвилин під закритою кришкою.
За 2 хвилини натираємо сир на крупній тертці, посипаємо зверху, збільшуємо вогонь і смажимо ще 2 хвилини з накритою кришкою.
Виймаємо, розрізаємо і подаємо.
Дітлахам злегка теплим з томатним морсом, дорослим можна і гарячим )
Бон апетит!