Піца Маргарита по –новому

Піца Маргарита по –новому – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цікавий варіант піци Маргарита на мою новим рецептом

Інгредієнти

Тісто для піци – 200 гр.
Соус песто – 2 ст. л.
Помідори – 2 шт.
Сир моцарелла – 150 гр.

Як приготувати Піца Маргарита по –новому

Піца Маргарита є однією з найпопулярніших піц у світі, незважаючи на скромність компонентів, що входять до неї. Саме з цієї красуні почалася історія всесвітньої любові до цього італійського блюда. І здається, що нічого нового неможливо придумати в цьому рецепті. Але я пропоную свій цікавий варіант піци Маргарити. Свіжий базилік ми замінимо соусом песто. Смак вийде набагато яскравішим і насиченим. Ну що ж, приступимо до приготування

Покроковий рецепт

1. Тісто для піци тонко розкачати. Покласти в змащену оливковою олією форму. Зробити виделкою проколи, щоб тісто не вздувалось.

2. Підпекти в печі 10-15 хвилин. Дістати з духовки і рівномірно змастити песто.

3. Помідори помити, обсушити і нарізати тонкими кільцями. Розкласти по колу на песто.

4. Сир моцарела натерти на крупній тертці. Посипати сиром помідори.


5. Поставити знову в духовку на 15 хвилин, поки сир добре не розплавиться.


6. Неймовірно ароматна, пікантна і просто чудова піца готова!