Ароматна і смачна піца на дріжджовому тесті – проста і ситна закуска!
Інгредієнти
Вода – 200 мл | |
Борошно 550 г | |
Олія соняшникова – 2 ст. л. | |
Цукор – 2 ст. л. | |
Сіль – 1 ч. л. | |
Гриби – 100 г | |
Огірки мариновані – 50 г | |
Дріжджі – 25 г | |
Цибуля – 1 шт. | |
Томатний соус – опціонально | |
Майонез – опціонально | |
Ковбаса – 100 г | |
Часник – 2 зубки | |
Сир м’який – 100 г |
Ароматна і смачна піца з грибами та ковбасою порадує не тільки смачною начинкою, але і м’яким, пишним і ніжним тістом. Блюдо готуватися просто і досить швидко, потрібен лише час на підняття тесту. В якості начинки можна використовувати абсолютно будь-які інгредієнти. Набір для начинки в даному рецепті стандартний базовий – піца з таким складом виходить смачною на 100%.
Покроковий рецепт
Для початку потрібно приготувати дріжджове тісто. Змішати теплу воду з дріжджами і цукром. Розтерти.
Додати сіль і масло.
Всипати борошно, замісити м’яке тісто і відправити підніматися на годину в тепле місце.
Піднялися тісто обім’яти.
Розділити тісто на кілька піц або зробити одну велику.
Для цього потрібно розкачати тісто за формою і покрити соусом.
Посипати тісто рубаним цибулею і часником, пропущеним через прес.
Додати гриби, огірки, ковбасу.
Покрити піцу сиром і майонезним соусом. Відправити блюдо в духовку до утворення рум’яної скоринки, виставивши температуру на 180.
Готову страву нарізати на шматочки і подавати до столу! Приємного апетиту!