Піца на дріжджовому тесті

Піца на дріжджовому тесті – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ароматна і смачна піца на дріжджовому тесті – проста і ситна закуска!

Інгредієнти

Вода – 200 мл
Борошно 550 г
Олія соняшникова – 2 ст. л.
Цукор – 2 ст. л.
Сіль – 1 ч. л.
Гриби – 100 г
Огірки мариновані – 50 г
Дріжджі – 25 г
Цибуля – 1 шт.
Томатний соус – опціонально
Майонез – опціонально
Ковбаса – 100 г
Часник – 2 зубки
Сир м’який – 100 г

Як приготувати Піца на дріжджовому тесті

Ароматна і смачна піца з грибами та ковбасою порадує не тільки смачною начинкою, але і м’яким, пишним і ніжним тістом. Блюдо готуватися просто і досить швидко, потрібен лише час на підняття тесту. В якості начинки можна використовувати абсолютно будь-які інгредієнти. Набір для начинки в даному рецепті стандартний базовий – піца з таким складом виходить смачною на 100%.

Покроковий рецепт

Для початку потрібно приготувати дріжджове тісто. Змішати теплу воду з дріжджами і цукром. Розтерти.

Додати сіль і масло.

Всипати борошно, замісити м’яке тісто і відправити підніматися на годину в тепле місце.

Піднялися тісто обім’яти.

Розділити тісто на кілька піц або зробити одну велику.

Для цього потрібно розкачати тісто за формою і покрити соусом.

Посипати тісто рубаним цибулею і часником, пропущеним через прес.

Додати гриби, огірки, ковбасу.

Покрити піцу сиром і майонезним соусом. Відправити блюдо в духовку до утворення рум’яної скоринки, виставивши температуру на 180.

Готову страву нарізати на шматочки і подавати до столу! Приємного апетиту!