Піца на дріжджовому тесті з ковбасою і помідором

Піца на дріжджовому тесті з ковбасою і помідором – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Шматок дріжджового тіста відповідного розміру розкачуємо у велику круглу коржик, яку відразу укладаємо на деко.

Поверхню основи для піци змащуємо будь майонезом. Зручніше скористатися кулінарної пензлем.

Копчену ковбасу нарізаємо тонкими півкільцями. Розподіляємо ковбасну нарізку по поверхні майбутньої піци.

Промиваємо свіжий пружний помідор. Обтираем плід і нарізаємо його на обробній поверхні у формі кілець. Поміщаємо помідорні кільця на вільний простір.

Верх начинки присипаємо подрібненим твердим сиром.

Залишилося тільки відправити піцу в духовку (180 градусів) хвилин на 30 і запекти її.

Домашня піца з ковбасою на дріжджовому тесті готова. Приємного всім апетиту!