Піца на кефірі готується дуже просто, і стане одним з улюблених страв для вашої родини!

Інгредієнти
| кефір – 1 ст. тісто | |
| борошно – 7 ст. л. тісто | |
| сода – 1 ч. л. тісто | |
| сіль – 0,5 ч. л. тісто | |
| яйця – 1 шт. тісто | |
| ковбаса – 200 гр. начинка | |
| помідор – 1 шт. начинка | |
| гриби – 200 гр. начинка | |
| твердий сир – 100 гр. начинка | |
| кетчуп, майонез – за вкусуначинка |
Всі люблять піцу, але часто не роблять через те, що не хочуть возитися з дріжджовим тістом. І тому, сьогодні ви дізнаєтеся, як простий рецепт тіста для піци на кефірі, який зможе зробити абсолютно кожен.
Покроковий рецепт

Для початку потрібно підготувати продукти. Для тіста: кефір, яйце, сіль, соду і борошно.
Для начинки: ковбаса (можна замінити м’ясом), помідори, гриби, твердий сир, кетчуп і майонез.
За бажанням можна додати солодкий перець, оливки, баклажани або брокколі – це все на любителя.


Отже для тесту ми візьмемо один стакан кефіру, додамо туди одне сире яйце, сіль, соду і борошно і замешаем тісто. Тісто має бути добре вымешано, і станом нагадувати густу сметану.


Далі необхідно підготувати деко. Змастити його олією. Далі перелити тісто в деко.

Розподілити рівномірно тісто на деко і починаємо додавати начинку. Перше додаємо на тісто – це кетчуп.

Наступний крок – викладаємо на тісто рівномірно з кетчупом ковбасу. Ковбасу нарізаємо кубиками.

Потім додаємо свіжі гриби. Попередньо гриби потрібно порізати тонкими пластами.


Далі на гриби викладаємо помідори, поливаємо майонезом і засипаємо тертим сиром.
Прибираємо в духовку на середній вогонь на 30 хвилин.

Через пів години дістаємо піцу з духовки, даємо трохи охолонути, нарізаємо квадратиками і подаємо до столу.
Всім приємного апетиту!
