Для того,щоб покуштувати піци пепероні, обов’язково йти кудись. Достатньо знати рецепт, мати інгредієнти і трішки працьовитості – і піца готова!
Покроковий рецепт
Замішуємо тісто з таких інгредієнтів як борошно, оливкова олія і дріжджі, залишаємо накритим на 40 хвилин.
Щоб приготувати соус, подрібнюємо помідори в блендері, додаючи сіль, паприку, часник за рецептом або за смаком.
Потім натираємо сир. Дуже тоненько нарізаємо ковбасу пепероні.
Розкачуємо тісто, як основу для піци. Далі наносимо на тісто соус з томатів, посипаємо натертий сир і розкладаємо порізану ковбасу.
Коли все готово, поміщаємо піцу духовну піч, нагріту до 250 градусів, на 8-10 хвилин. Приємного апетиту!