Піца на тонкому або товстому коржі – універсальний рецепт для будь-якого капризу!

Інгредієнти
| Борошно – 300 г | |
| Вода – 200 мл | |
| Сіль – 1 ч. л. | |
| Цукор – 100 г | |
| Масло вершкове – 20 г | |
| Сухі дріжджі – 1/2 ч. л. | |
| Оливки – за смаком | |
| Бринза – за смаком | |
| Перець солодкий – за смаком | |
| Томат – за смаком | |
| Соуси – за смаком | |
| Шинка – за смаком | |
| Кукурудза – за смаком | |
| Гриби мариновані – за смаком | |
| Орегано – за смаком | |
| Сир – за смаком | |
| Ковбаси – за смаком |
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як зробити універсальне тісто для піци будь-якої товщини і розмірів. Простий спосіб здивувати домашніх і порадувати себе самою різною начинкою. Хочете “4 сиру”, любите солодкі варіанти піц, з ковбасою або грибами? Це дешевше, смачніше!
Покроковий рецепт

Для початку виберіть ті інгредієнти, які знадобляться для тіста. Це борошно, вода, цукор, сіль і дріжджі з маслом.

Далі просійте борошно. Так вона буде легкою, а тісто вийде вище. Якщо ви плануєте зробити пишний корж, обов’язково сійте.

Додайте сіль, перемішайте. Відразу просійте цукор, якщо вийде. Додайте до сухої суміші.



Додайте цукор, потім сухі дріжджі.


У цей час можна поставити масло на розтопку і заготовити деякі інгредієнти для начинки.

Влийте олію і відразу додайте води.

Замісіть тісто і залиште на 15 хвилин. Потім знову замісіть, присипаючи борошном і залиште ще на 20 хвилин. Наріжте за цей час всі інгредієнти.

Тісто, що підійшло, тепер можна катати пласт. Відразу перекладайте на деко.


Додайте соус або томат. Викладіть інгредієнти для начинки.


З цієї кількості вийде 2-3 піци. Посипте сиром і випікайте при 250 градусах 5-7 хвилин.
