Для початку виберіть ті інгредієнти, які знадобляться для тіста. Це борошно, вода, цукор, сіль і дріжджі з маслом.
Далі просійте борошно. Так вона буде легкою, а тісто вийде вище. Якщо ви плануєте зробити пишний корж, обов’язково сійте.
Додайте сіль, перемішайте. Відразу просійте цукор, якщо вийде. Додайте до сухої суміші.
Додайте цукор, потім сухі дріжджі.
У цей час можна поставити масло на розтопку і заготовити деякі інгредієнти для начинки.
Влийте олію і відразу додайте води.
Замісіть тісто і залиште на 15 хвилин. Потім знову замісіть, присипаючи борошном і залиште ще на 20 хвилин. Наріжте за цей час всі інгредієнти.
Тісто, що підійшло, тепер можна катати пласт. Відразу перекладайте на деко.
Додайте соус або томат. Викладіть інгредієнти для начинки.
З цієї кількості вийде 2-3 піци. Посипте сиром і випікайте при 250 градусах 5-7 хвилин.