Піца в прибалтійському стилі , зі шпротами і сиром. Для більшого смаку додані фаршировані оливки.

Інгредієнти
| Тісто для піци – 200 гр. | |
| Шпроти – 1 банка (160 гр.) | |
| Оливки фаршировані – 40 гр. | |
| Сир твердий – 120 гр. | |
| Соус Тартар – 60 мл |
Цікавий варіант всім відомого і всіма улюбленого шедеври італійської кухні – зі шпротами і оливками, фаршированими червоним болгарським перцем
Покроковий рецепт
1. Розкачати тісто на піцу по формі для випічки. Форму змастити олією і викласти в тісто. Запекти в духовці при 180 градусах 15 хвилин.

2. Оскільки піца у нас з рибою, то соус ми будемо використовувати не томатний, а Тартар. Змастити тартаром тісто.

3. Підготувати всі інші інгредієнти: відкрити шпроти, оливки розрізати навпіл і натерти сир.


4. На соус розкласти по колу шпроти. Потім викласти половинки оливок.


5. Зверху посипати тертим сиром і поставити в духовку на 15 хвилин.
