Піца Ялинка з салямі

Піца Ялинка з салямі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Розморозити тісто (що мучиться, я частенько беру магазинне, краще вибирати бездріжджове). Розігріти духовку до 180 градусів.

Тісто розкачати, вирізати ножем у формі ялинки, зробити проколи вилкою (щоб воно не вздувалось при випічці). Перекласти пласт тіста на деко (краще деко вистелити фольгою або папером для випічки).

Змастити ялинку сметаною, потім викласти тертий сир, ковбасу і маслини, порізані навпіл. (Звичайно, можна використовувати мариновані огірочки, помідори черрі, цибулю чиполліно – вийде дуже ошатно).

Випікати піцу-ялинку близько 15 хвилин або до рум’яності. Подавати до столу гарячим. Приємного апетиту!