Піца з домашньою ковбасою, беконом і маринованими черрі

Піца з домашньою ковбасою, беконом і маринованими черрі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Зима – час різдвяних свят, і завжди ретельно готуємося до зустрічі. Особливо в кулінарному плані. На Різдво готується багато м’ясних страв, які всі бажають покуштувати після тривалого посту. Наша сім’я завжди готує домашню ковбасу. Але ось в цьому році одна штучка якимось чином залежалася в морозильній камері. Дістала я її з морозилки і не знала, що ж з нею робити – адже свята закінчилися, а у мене завжди була асоціація домашньої ковбаси саме зі святами – Різдвом чи Великоднем. Але до Великодня ще довго… І ось я вирішила приготувати улюблене блюдо в нашій родині – піцу. Ніж домашня ковбаса гірше будь-якої іншої для цих цілей.

Покроковий рецепт