Піца з домашньою ковбасою, беконом і маринованими черрі

Піца з домашньою ковбасою, беконом і маринованими черрі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Розкачати тісто для піци. Рецепт писати не буду, їх безліч в інтернеті. Тим більше в цей раз я взяла покупне листкове тісто з супермаркету. Запекти тісто окремо в духовці. На ньому піца виходить трохи інша на смак.


2. Змішати в мисці сметану з кетчупом і бальзамічним кремом.

3. Цибулю нарізати на тонкі скибочки

4. Ковбасу порізати на тонкі кружечки

5. Бекон нарізати маленькими кубиками або смужками.

6. Дістати тісто з духовки. Змастити приготованим соусом.

7. Розкласти по всій поверхні цибулю.


8. Потім зверху покласти ковбасу з беконом.


9. Помідори черрі розрізати навпіл і також викласти на піцу.




10. Сир натерти на крупній тертці і посипати начинку на тесті. Запекти в духовці до повного розплавлення сиру.