Піца з копченою ковбасою і солоними огірками

Піца з копченою ковбасою і солоними огірками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Піца з копченою ковбасою і солоними огірками і чарівним ароматом базиліка

Інгредієнти

Борошно – 250 г
Рослинна олія – 60 мл
Тепла Вода – 120 мл
Сухі дріжджі – 1/2 пачки
Суха ковбаса – 200 р.
Огірок мариноанный – 1 шт.
Соус томатний – 60 мл
Сир твердий – 150 р.

Як приготувати Піца з копченою ковбасою і солоними огірками

Напевно немає в світі людей, які не люблять піцу. А якщо і є, то вони просто божевільні. Адже це самий смачний фастфуд, який придумало людство. І, звичайно ж, її обожнюють діти. І різноманітність начинок просто вражає уяву. Все, що б не було додано в піцу дає завжди шалено смачну комбінацію. Зараз безліч піцерій і піцу можна легко замовити. Але як все-таки приємно разом зі всією сім’єю взяти і самим приготувати цей простий шедевр італійської кухні.

Покроковий рецепт


1. Замісити тісто на піцу і поки нарізаються інші компоненти, накрити його рушником і поставити в тепле місце (наприклад біля духовки, яка вже має розігріватися для піци).


2. Ковбасу і огірки нарізати кільцями.

3. Сир натерти на крупній тертці.

4. Соус у нас буде домашній: 1 кг помідорів, 2 ст. л. цукру, 1 ст. л. солі, 1 цибулина і пучок базиліка, 1 ч. л. чорного перцю. Все перемолоти в комбайні. Соус зроблений з запасом. Його вистачить не на одну піцу. Соус можна заморозити.


5. Тісто розгортаємо і кладемо у змащену олією форму. Проколоти виделкою по всій площі. Ставимо в духовку на 10-15 хвилин.

6. Дістаємо з духовки, змащуємо тісто томатним соусом.


7. На соус кладемо нарізані ковбасу, а потім огірки.

8. Зверху посипаємо тертим сиром і ставимо в духовку ще на 15 хвилин.

9. Красуня-піца готова!