Піца з солоним огірком

Піца з солоним огірком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Процес підготовки інгредієнтів не займає багато часу, тому відразу включаємо духовку і виставляємо його параметри на 190 градусів. Основа для піци повинна бути розмороженої. Викладаємо її на деко, який бажано застелити кулінарним пергаментом. Змащуємо піцу кетчупом або томатним соусом. Зручніше скористатися для процесу кулінарної пензлем.

Сирокопчену ковбасу нарізаємо тонкими плоскими шматочками. Укладаємо ковбасну нарізку рівномірно на основі піци.

Наступний інгредієнт – це солоний огірочок (або маринований). Нарізаємо його кільцями. Поміщаємо огіркові кільця на вільний простір основи.

Промитий помідор нарізаємо тонкими кільцями. Розподіляємо кільця на інгредієнтах.

Натираємо сир для посипання піци. Присипаємо інгредієнти.

Піцу відправляємо в духовку на 15-20 хвилин.

Дістаємо піцу після випічки з духової шафи. Нарізаємо її пиццерезкой на сегменти. Подаємо шматочки піци до столу. Приємного апетиту!