Піца з сухою ковбасою, яблуками і сиром брі – ідеальний варіант обіду вихідного дня. І такої комбінації компонентів ви точно не знайде ні в одній піцерії

Інгредієнти
| Борошно – 200 р. | |
| Масло рослинне – 30 мл | |
| Тепла Вода – 120 мл | |
| Сухі дріжджі – 1 ч. л. | |
| Ковбаса салямі – 200 р. | |
| Сир брі – 80 р. | |
| Сир твердий – 150 р. | |
| Яблуко – 1 шт. | |
| Соус томатний з чебрецем – 50 мл |
Піци багато не буває. Але в будні після роботи не завжди є час і бажання возитися з приготуванням самостійно. Якщо дуже хочеться – можна просто замовити. Але от вихідні дні – зовсім інший варіант. Добре виспавшись, відпочивши, можна і витратити трохи часу, щоб приготувати піцу для самої сім’ї. Особливо якщо вона з інгредієнтами, які ви ніколи в такому поєднанні не знайдете в піцеріях.
Покроковий рецепт

1. Замісити тісто на піцу, накрити його рушником і поставити в тепле місце (наприклад біля батареї).


2. Ковбасу нарізати кільцями. Яблуко розрізати навпіл, вирізати серцевину і нарізати тонкими скибочками.

3. Твердий сир натерти на крупній тертці. Сир брі поламати на шматочки.

4. Приготування соусу: 0,5 кг помідорів, 1 ст. л. цукру, ½ ст. л. солі, 1 цибулина, 5 зубчиків часнику, 2 гілочки чебрецю (очистити листя з гілочок), 1 ч. л. чорного перцю. Все перемолоти в комбайні.


5. Тісто розкачати, викласти у форму, запекти в духовці 10-15 хвилин. Вийняти тісто з духовки, змастити томатним соусом і зверху розкласти салямі.


6. На ковбасу покласти скибочки яблука і шматочки сиру брі.


7. Зверху посипати твердим сиром. Поставити в духовку на 15 хвилин.
