Без солі, кетчупів і соусів, а божественний смак.
Інгредієнти
яйця – 2 шт. | |
сметана – 4 ст. л. | |
майонез – 4 ст. л. | |
борошно – 9 ст. л. | |
ковбаса, сосиски або м’ясо – 400 гр. | |
помідор – 2 шт. | |
цибуля – 1 шт. | |
сир – 200-250 гр. | |
олія – для смаження і змазування дека | |
спеції – за смаком |
Не люблю возитися з тестом, про це вже писала, ось і вишукую і придумую рецепти де контакт рук і тесту мінімум або взагалі відсутня. Піцу люблять усі, і дорослі і діти, але щоб не втомлювати себе її приготуванням хочу запропонувати рецепт, який виручить Вас в будь-яку хвилину, підготовка займає 5 хвилин і випікаємо 10 -15 хвилин. Мене вона виручає, коли раптово нагрянули гості і поки чайник кипить, піца вже в духовці, від готового страви за вуха не відтягнеш, а холодна або на другий день не менш смачна.
Покроковий рецепт
Ковбасу, м’ясо або сосиски ріжемо в довільній формі. Теж саме робимо з цибулею і помідорами.
Відправляємо на розігріту з маслом сковорідку і обсмажуємо кілька хвилин, до розм’якшення цибулі та помідорів.
Рекомендую використовувати в начинці копчені ковбаски, смак буде з димком.
Поки готується начинка, швидко замішуємо тісто. Яйця, борошно, сметану і майонез збити міксером до однорідності, я використовую в якості ємності банку, так борошно не розлітається по всій кухні. Тісто виходить, як середньої густоти сметана, рідке.
Деко застеляємо пергаментним папером і злегка змащуємо маслом рослинним, але можна і не застеляти, піца не пристає, добре лопаткою знімається, але з папером легше його потім мити.
Вилити тісто і розподілити по всій формі. Зверху викласти начинку і натерти сир.
Відправити в духовку на 250 градусів до 15 хвилин, дивіться по готовності. Дуже швидко пропікається, тісто не піднімається. Я орієнтуюся по сиру, починає присмажуватися, значить готово, але для впевненості проткніть тісто зубочисткою.
Приємного апетиту!