Піца повинна бути не тільки смачною, але і красивою. Адже від ефектної подачі залежить багато чого : )

Інгредієнти
| тісто для піци – 1 шт. | |
| майонез – 6 ст. л. | |
| кетчуп – 3 ст. л. | |
| тертого сиру моцарелла – 1,5 чашки тертого | |
| сир (будь-якого сорту) – 1 чашка | |
| тертого сиру пармезан – 2-3 столові ложки | |
| маслини – жменя |
Не обов’язково цю піцу готувати під Новий рік! Можна просто весело провести новорічні канікули з дітьми))
*Зберігайте залишилася піцу щільно закритому контейнері в холодильнику і розігрівайте на свій розсуд. Запечені шматочки піци можуть бути заморожені до 1 місяця.
Покроковий рецепт
1. Розігрійте духовку до 210 градусів.
2. Приготуйте сири, поріжте і потріть (спосіб приготування залежно від того м’який у вас сир або твердих сортів).
3. Приготуйте тісто для піци. Розділіть його на 3 частини, одну кульку найбільший, другий – середній, третій трохи менший.
4. Розкачайте кульки тіста і викладіть їх у формі сніговика на деко, вистелений пергаментним папером.
5. Змішайте майонез і кетчуп і отриманим соусом змастіть всі коржі.
6. Розподіліть тертий і порізаний сир по всій поверхні нашої майбутньої піци.
7. «Оживіть» сніговика, зробивши йому око, рот і гудзички з маслин. Ніс можна зробити з бруска морквини.
8. Випікайте піцу-сніговика в духовці близько 12-15 хвилин. В останні 2 -3 хвилини я переставляю піцу з середнього ряду на верхній рівень, щоб вона сильніше підрум’янилася (але це не обов’язково).
9. Наріжте гарячу піцу і відразу подавайте до столу.
