Плотва смажена

Плотва смажена – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Плотва, маринована в лимонному соці і смажена на сковороді

Інгредієнти

Плотва – 10 шт.
Лимон – 1 шт.
Коріандр – 1ч. л.
Перець чорний – 1 ч. л.
Гірчиця – 1 ч. л.

Як приготувати Плотва смажена

Багато людей уникають рибу типу карасів, пліток, коропа, тому що вважають, що цю рибу неможливо добре приготувати без дуже тривалого гасіння, тому що в ній дуже багато кісток. Сьогодні я вам покажу, що це не так. Якщо рибу попередньо правильно підготувати, то залишиться лише трохи е підсмажити. Така смажена рибка дуже добре підходить до пива. Але і до будь-якого гарніру вона буде чудова. Сьогодні ми готуємо плотву.

Покроковий рецепт

1. Плотву добре промити, почистити нутрощі. Можна відрізати хвостики, але я цього не роблю – вони виходять хрусткими, як сухарики. На плотве з двох сторін зробити множинні розрізи на відстані 5 мм

2. Скласти плотву в глибоку миску. Посипати приправами, додати сіль і залити соском, вичавленим з лимона. Поставити маринуватися рибу мінімум на дві години.

3. Посмажити плотву на розігрітій сковороді до рум’яної скоринки.

4. Подати плотву до гарніру або з’їсти просто так.