Ділюся рецептом свого улюбленого страви. Жодне свято не проходить без його приготування. А гості завжди просять добавки.

Інгредієнти
| куряче м’ясо – 1 кг | |
| рис – 3 склянки | |
| морква – 2 шт | |
| цибуля – 2 шт | |
| болгарський перець (різнокольорових квітів) – по 1 шт | |
| консервована червона квасоля – 1 банка | |
| сіль, перець – за смаком | |
| паприка, куркума – за смаком | |
| помідор – 2 шт |
Історія страви йдуть корінням в доевние століття. Перша згадка про плоді датується ще 2 століттям до нашої ери. Страва є частиною національної кухні багатьох країн. І в кожній народност його готують по своєму.
Покроковий рецепт

Для початку, необхідно підготувати всі інгредієнти для смаження. Цибулю нарізати півкільцями. М’ясо курки відвар близько 10 хвилин, остудити і порізати на дрібні шматки. Болгарський перець – соломкою. Половину моркви нарізати також соломкою, другу частину порізати кільцями. Всі компоненти додати в розпечений казан і смажити на соняшниковій олії на маленькому вогні близько 10 хвилин.

Додати зажарку, сіль і перець. Рис промити і покласти в казан, попередньо посоливши і посипавши куркумою і парикой. Наступним шаром йде консервована квасоля.

Поверх квасолі розкласти помідори, нарізані півкільцями і другу половину моркви, яку ми нарізали кільцями. По боках просунути шматочки болгарського перцю. Залити 4 склянками гарячої води і тушкувати на повільному вогні.

Як википить всі вода, вимкнути плиту і залишити блюдо нудитися ще 10 хвилин під кришкою. Готову страву прикрасити зеленню і овочами.
