Плов по цьому рецепту обожнює вся моя сім’я. За традицією плов готується з баранини, але я хочу розповісти вам про більш дієтичному його виконанні.
Інгредієнти
Рис – 3 склянки | |
Морква – 5 штук | |
Цибуля – 1 штука | |
Вода – 4 склянки | |
Приправа для плову або ваші улюблені приправи – за смаком | |
Курка – 500 грам | |
Часник – 2-3 зубчики | |
Рослинне масло – для смаження |
Уявляю вашій увазі рецепт дуже простого, але дуже смачного плову.
Покроковий рецепт
Для приготування знадобиться добре нагріти посуд, в ідеалі, казан. Влити невелику кількість рослинного масла.
Дрібно нарізати курку, закинути в кипляче масло, трохи загасити.
Потім додати цибулю та моркву. Морква бажано нашаткувати ножем, ніж терти на тертці, так вона збереже свою форму. Ще трохи загасити до м’якості овочів.
Додати сіль і приправи за смаком.
Засипати рис.
Залити вміст казана гарячою водою.
На сильному вогні дочекатися закипання.
Після закипання зменшити вогонь до мінімуму і, не перемішуючи, довести до готовності.
У напівготовий плов покласти кілька зубчиків часнику.
Після закінчення 45 хвилин, перемішати плов. Блюдо готове. Приємного апетиту.