Плов з куркою в казані

Плов з куркою в казані – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Плов по цьому рецепту обожнює вся моя сім’я. За традицією плов готується з баранини, але я хочу розповісти вам про більш дієтичному його виконанні.

Інгредієнти

Рис – 3 склянки
Морква – 5 штук
Цибуля – 1 штука
Вода – 4 склянки
Приправа для плову або ваші улюблені приправи – за смаком
Курка – 500 грам
Часник – 2-3 зубчики
Рослинне масло – для смаження

Як приготувати Плов з куркою в казані

Уявляю вашій увазі рецепт дуже простого, але дуже смачного плову.

Покроковий рецепт

Для приготування знадобиться добре нагріти посуд, в ідеалі, казан. Влити невелику кількість рослинного масла.

Дрібно нарізати курку, закинути в кипляче масло, трохи загасити.

Потім додати цибулю та моркву. Морква бажано нашаткувати ножем, ніж терти на тертці, так вона збереже свою форму. Ще трохи загасити до м’якості овочів.

Додати сіль і приправи за смаком.

Засипати рис.

Залити вміст казана гарячою водою.

На сильному вогні дочекатися закипання.

Після закипання зменшити вогонь до мінімуму і, не перемішуючи, довести до готовності.

У напівготовий плов покласти кілька зубчиків часнику.

Після закінчення 45 хвилин, перемішати плов. Блюдо готове. Приємного апетиту.