Плов готується легко і просто, а виходить дуже смачний.

Інгредієнти
| Свинина – 500 гр | |
| Цибуля – 2 шт | |
| Морква – 1 велика | |
| Рис – 400 гр | |
| Часник – 4 зубчики | |
| Сіль, перець, зіра – За смаком | |
| Масло – для смаження |
Плов по цьому рецепту виходить дуже смачний і розсипчастий. Ситна страва до обіду.
Покроковий рецепт

Порізати свинину на середні шматочки

Нарізати цибулю півкільцями, моркву соломкою

Промити рис

Обсмажити м’ясо на невеликій кількості олії.

Потім додати цибулю і згасити ще 5 хвилин і посолити.

Потім моркву і тушкувати доки не осяде моркву, злегка підсмажиться.

Долити води, щоб вона закривала моркву і додати зіри за смаком. Трохи загасити.

Покласти часник і зверху викласти рис. Якщо води мало, долити ще, щоб вода закривала рис на 1 див.

Як закипить, зменшити вогонь і тушкувати під кришкою 25-30 хвилин не заважаючи.

Після закінчення терміну перемішати, плов готовий. Приємного апетиту.
