Полуничний мохіто

Полуничний мохіто – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Підготувати всі інгредієнти.

2. Листочки м’яти помити і обірвати з гілочок. В глечик покласти листочки м’яти і засипати цукром. Розтерти качалкою, щоб з м’яти виділився весь аромат.


3. З лимона вичавити сік, зняти цедру. Залишилися половинки лимонів не викидаємо, а ріжемо на шматки. Полуницю помити.


4. Додаємо сік, цедру, шматки лимона і полуницю і ще раз все ретельно розминаємо качалкою.

5. Заливаємо газованою водою, закриваємо горлечко харчовою плівкою, щоб газ не вивітрювався і ставимо в холодильник на годину, щоб всі аромати і смаки змішалися.


6. Проціджуємо через сито і розливаємо по келихах. Бокали прикрасити полуницею.