1. Підготувати всі інгредієнти.
2. Листочки м’яти помити і обірвати з гілочок. В глечик покласти листочки м’яти і засипати цукром. Розтерти качалкою, щоб з м’яти виділився весь аромат.
3. З лимона вичавити сік, зняти цедру. Залишилися половинки лимонів не викидаємо, а ріжемо на шматки. Полуницю помити.
4. Додаємо сік, цедру, шматки лимона і полуницю і ще раз все ретельно розминаємо качалкою.
5. Заливаємо газованою водою, закриваємо горлечко харчовою плівкою, щоб газ не вивітрювався і ставимо в холодильник на годину, щоб всі аромати і смаки змішалися.
6. Проціджуємо через сито і розливаємо по келихах. Бокали прикрасити полуницею.