Помідори, фаршировані фетою з зеленню

Помідори, фаршировані фетою з зеленню – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже корисне, дієтичне блюдо – помідори, фаршировані фетою з зеленню

Інгредієнти

Помідори – 4 шт.
Фета – 100 гр.
Зелень – 3-4 стебла
Сметана – 1 ст. л.

Як приготувати Помідори, фаршировані фетою з зеленню

Дуже проста закуска з помідорів-сливок, фаршировані фетою і зеленню. Буде красиво виглядати на будь-якому святковому столі. Фет можна замінити нежирним сиром, тоді страва буде ще і низькокалорійним

Покроковий рецепт

1. Помідори помити, обсушити і вирізати серединку. Зелень (у мене кріп і петрушка) помити, обсушити і дрібно нарізати.

2. У мисці змішати сир фета, зелень і сметану. Не солити, бо фета і так солона.

3. Нафарширувати помідори.