Дуже корисне, дієтичне блюдо – помідори, фаршировані фетою з зеленню
Інгредієнти
Помідори – 4 шт. | |
Фета – 100 гр. | |
Зелень – 3-4 стебла | |
Сметана – 1 ст. л. |
Як приготувати Помідори, фаршировані фетою з зеленню
Дуже проста закуска з помідорів-сливок, фаршировані фетою і зеленню. Буде красиво виглядати на будь-якому святковому столі. Фет можна замінити нежирним сиром, тоді страва буде ще і низькокалорійним
Покроковий рецепт
1. Помідори помити, обсушити і вирізати серединку. Зелень (у мене кріп і петрушка) помити, обсушити і дрібно нарізати.
2. У мисці змішати сир фета, зелень і сметану. Не солити, бо фета і так солона.
3. Нафарширувати помідори.